Безплатни изследвания? Къде? В лаборатория „ЛИНА”

Лаборатория „ЛИНА” продължава кампанията си с безплатни изследвания. През месеците юли и август 2024 г. те включват общ белтък и албумин. Двата анализа се извършват по желание на пациента във всички самостоятелни филиали на „ЛИНА” само срещу таксата манипулация от 2 лв.

За какво са изследванията?

Те дават информация за състоянието на бъбреците и е добре да се правят поне веднъж в годината. Ниската концентрация на общ белтък и албумин в кръвта може да свидетелства за хронични бъбречни заболявания, чернодробни заболявания, малабсорбционни синдроми и други. Тези анализи могат да помогнат при поставянето на диагноза и определянето на степента на нарушение. Добре е да се извършват сутрин на гладно.

Всеки ли може да се изследва?

Отговорът е да! Изследванията са достъпни за всички пациенти на „ЛИНА” без значение от здравноосигурителния им статус.

Къде има филиали на лаборатория „ЛИНА”?

Можете да я посетите в областите: Бургас, Варна, Добрич, Пловдив, Пазарджик, Плевен, Ловеч, Стара Загора, Сливен и Ямбол. Адресите и работното време вижте тук.

Колко пъти мога да се изследвам безплатно?

Отговорът е – колкото пъти имате нужда. Ако през юли забележите отклонение в референтните стойности на тези изследвания и след това посетите специалист, то през август можете да ги направите контролно. Целта на безплатните анализи е да насърчава профилактиката, защото мисията на „ЛИНА” е да измерва Вашето здраве.

Всички новини
2024-07-01

facebook twitter linkedin viber whatsapp