Конкурси за лекар специалист и лекар специализант

Конкурс за лекар специалист

СМДЛ „ЛИНА” ЕООД обявява конкурс за лекар специалист по клинична лаборатория - 1 щатна бройка.

Конкурсът стартира на 27.01.2023 г., като кандидатите могат да подават автобиография (CV) на e-mail: spapazov@lina-bg.com

Тел. за контакт: 0883 290 090

Конкурс за лекар специализант

СМДЛ „ЛИНА” ЕООД обявява конкурс за лекар специализант по клинична лаборатория - 4 щатни бройки и за лекар специализант по микробиология - 1 щатна бройка.

Конкурсът стартира на 25.03.2024 г., като кандидатите могат да подават автобиография (CV) на e-mail: spapazov@lina-bg.com до 25.04.2024г.

Тел. за контакт: 0883 290 090

За лаборатория „ЛИНА”

„ЛИНА“ е една от най-големите и надеждни медицински лаборатории в България. Създадена през далечната 1999 г., към днешна дата тя разполага с над 60 манипулационни в 5 области в страната: Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив, Сливен и Ямбол.

Централата на „ЛИНА“ се намира в гр. Бургас. Разположена на 1800 кв.м. и оборудвана с най-иновативните в световен мащаб технологии и апаратура, тя е уникална за България. Екипът ѝ се състои от специалисти по клинична лаборатория, микробиология, имунология, трансфузионна хематология, вирусология, паразитология, цитохистопатология, генетика и молекулярна биология. Много от лекарите ѝ са с повече от една специалност, а някои от тях и с научни степени. Лабораторията е база за специализация и обучение на студенти, което е още едно доказателство за широко признатия професионализъм на екипа ѝ.

inline-image

inline-image

inline-image

inline-image

inline-image

Всички новини
2024-06-13

facebook twitter linkedin viber whatsapp