Включете се в нашата анкета

Скъпи пациенти, ние в лаборатория „ЛИНА“ държим на Вашето мнение. Ето защо създадохме за Вас специална анкета, в която имате възможност да посочите кои изследвания бихте искали да са с намалени цени. Вашият глас е важен – той ще ни помогне в определянето на анализите, които ще включим в новата ни инициатива „Седмица на пациентите“. Целта ни е да направим профилактиката по-достъпна, подкрепяйки Вашето желание да полагате нужната превантивна грижа за здравето си.

Анализите в „Седмица на пациентите“ ще са различни от месечните профилактични кампании и двете безплатни биохимични изследвания. Те ще допълват кампанията за ранна диагностика и ще са съобразени изцяло с резултатите от попълнена пациентска анкета, проведена в продължение на месец. Анкетата е постоянно действаща и в нея може да се включи всеки. Тя е достъпна от меню „Полезно“ на нашия сайт www.lina-bg.com.

Тази нова инициатива на лаборатория „ЛИНА“ е плод на основната движеща сила в нашата работа – искреното ни желанието колкото можем по-ефективно да допринасяме за здравето Ви. Затова, при интерес от Ваша страна, заявяваме готовността си да доразвием и разширим този проект. Защото Вие, уважаеми пациенти, сте и винаги ще сте основният приоритет за нас. Благодарим Ви!

Всички новини
2023-03-15

facebook twitter linkedin viber whatsapp